30. září 2013 • 15:19

FOTO: Fotbal bolí. Tévez ukázal kotník poničený drsným faulem

Autor: bk, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Vypjaté městské derby favorit zvládl. Juventus zvítězil na hřišti FC Turín 1:0 a drží se na třetím místě tabulky. V utkání ale skoro přišel o útočníka Carlose Téveze. Letní posila z Manchesteru City musela ustát drsný faul domácího útočníka Immobila. Argentinský forvard zákrok na kotník odnesl ošklivými šrámy, které ukázal na svém Twitteru.



K nebezpečné situaci došlo ve 35. minutě prvního poločasu. Immobile zezadu "sjel" pravé lýtko unikajícího Téveze. Kopačka domácího hráče zasáhla i vnitřní kotník, zákrok hodně bolel a navíc byl zbytečný.

Immobile za něj od rozhodčího dostal pouze žlutou kartu, což se Tévezovi nelíbilo. "Žlutou za to, že mi skoro zlomil kotník!?" lamentoval Tévez na Twitteru, kam pověsil fotku pošramocené nohy.

Tévez si ze zákroku odnesl pořádné jizvy od soupeřovy kopačky. Jeho výkon to ale příliš nepoznamenalo. Patřil k nejaktivnějším hráčům, dostal se do několikla šancí. Byl i u jediného gólu zápasu.

Po rohu se balon od 29letého útočníka odrazil do břevna, následně se míč dostal k Pogbovi a ten rozhodl o jednobrankové výhře Juventusu.

Jeden z favoritů italské ligy je po šesti zápasech na třetím místě, ztrácí dva body na suverénní AS Řím. Na druhém místě je Neapol.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud