8. února 2015 • 21:58

AC Milán podezírá Juve. Stará dáma prý podváděla s grafikou

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zástupci AC Milán se nemohou smířit se sobotní prohrou s lídrem italské fotbalové ligy Juventusem 1:3 a soka obvinili z kuriózních machinací. Podle nich Juventus upravil televizní grafiku tak, aby to na obrazovce vypadalo, že turínský útočník Carlos Tévez nestál před vstřelením prvního gólu v ofsajdu.



Oba kluby jsou odvěkými rivaly, ale tenhle spor je i pro ně nový. Juventus na námitky odpověděl, že předseda výkonného výboru milánského celku Adriano Galliani se snaží o "směšnou" kontroverzi, na což milánská strana reagovala výrokem, že je Juventus "arogantní".

Tévez otevřel skóre šlágru italské ligy poté, co dostal přihrávku z půlky, postupoval sám na branku a milánská obrana jej dohnala až za stavu 0:1. Televizní záznam ukázal prostřednictvím počítačem dodané čáry vymezující hranici ofsajdu, že byl Tévez v jedné rovině s posledním zadákem.

Milánští však namítají, že byla linie mírně nakřivo, viditelně nikoli rovnoběžná s půlicí čarou. "Podle televizních záběrů vyrobených Juventusem jsou ty dvě čáry paralelní. Pro nás ne," napsal milánský klub na svém twitterovém účtu.

Galliani v italských médiích tvrdí, že na rozdíl od jiných klubů v Serii A si turínský klub zajišťuje výrobu televizního přenosu z domácích zápasů sám. Z tábora lídra italské ligy se však nese, že to není pravda. "Pan Galliani se vrátil ke svým dvěma oblíbeným vášním: televizi a geometrii," uvedl ve svém stanovisku obhájce titulu. Výsledek ze hřiště je každopádně jednoznačný.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud