18. července 2017 • 20:23

Dohoda padá, Schick do Juventusu nejde! Potvrdily to oba kluby

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalista Patrik Schick nakonec nepřestoupí ze Sampdorie Janov do Juventusu Turín. Oba kluby na webu oficiálně potvrdily, že se na dnešní schůzce neshodly na podmínkách a po vzájemné dohodě se rozhodly od domluveného transferu odstoupit.



"Sampdoria a Juventus oznamují, že po vzájemné dohodě bylo rozhodnuto, že nebude dotažen přestup Patrika Schicka ," sdělily oba kluby na svých webových stránkách.

Juventus byl připraven za jednadvacetiletého útočníka zaplatit 30,5 milionu eur (zhruba 797 milionů korun) a udělat z něj druhého nejdražšího českého fotbalistu v historii. Už 22. června byl Schick na zdravotní prohlídce a přestup měl být dotažen po jeho návratu z mistrovství Evropy do 21 let. K tomu však už nedošlo.

Kvůli údajným nesrovnalostem při lékařské prohlídce chtěl Juventus dohodu změnit, podle italských médií žádal hostování s pevnou opcí, na to však Sampdoria nepřistoupila.

K nedotaženému přestupu se vyjádřil i Schickův spoluhráč z reprezentace, Jakub Jankto. "Nevím, jestli to můžu říct, ale Patrik podstoupil zdravotní prohlídku v Juventusu hned po zápasu jednadvacítky s Itálií," potvrdil pro Udinese TV. "Vím, že měl nějaký menší problém se srdcem, ale to by nemělo být nic vážného," upřesnil.

Spekuluje se, že Schick má další nabídky z Paris St. Germain, Interu Milán či AS Řím. Římané se však dnes měli domluvit na příchodu jiného útočníka Grégoirea Defrela ze Sassuola.

Schickův raketový vzestup v číslech! Od debutu za Spartu až po góly v Serii A
Video se připravuje ...

Patrik Schick na zdravotní prohlídce v Juventusu
Patrik Schick na zdravotní prohlídce v Juventusu

Štáfek o Schickovi: Kdyby mu měl radit Lavický, tak si moc nekopne
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud