27. srpna 2017 • 04:30

Schicka laká do Říma i Totti. Na tahu je Sampdoria, říká ředitel

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Blížíme se do finále? Příběh Patrika Schicka nabírá s koncem letních prázdnin na obrátkách. Podle vyjádření sportovního ředitele AS Řím momentálně leží míč na straně českého útočníka a Sampdorie. „Podali jsme na něj velmi zajímavou nabídku a čekáme, jak se k ní postaví,“ uvedl před sobotním zápasem s Interem Monchi.



Jeden den přestupoval do Interu, druhý den do Neapole a třetí zase jinam. Kolem budoucnosti Patrika Schicka bylo v posledních týdnech velmi rušno.

Italská média se předháněla v tom, kdo český talent získá. Inter již veřejně z dostihů vycouval. Zájem Neapole opadl. Z klubů, které jsou ochotné dál jednat, zůstaly AS Řím a Juventus. A právě sportovní ředitel AS Monchi v sobotu o případném transferu na trase Janov – Řím veřejně promluvil.

„Chce ho několik týmů, ale my jsme nyní ve fázi čekání. Sampdorii jsme nabídli velmi zajímavou nabídku a uvidíme, jaká přijde reakce. Nemohou ji jen tak přejít, musí od obou stran přijít odpověď, uvedl bývalý člen sportovního managementu španělské Sevilly.

Situace kolem Patrika Schicka je stále nejasná
Situace kolem Patrika Schicka je stále nejasná

Před pár dny se navíc do jednání vložila i samotná legenda „Vlků" Francesco Totti, který po ukončení aktivní kariéry pracuje v managementu AS. Schickovi měl bývalý italský reprezentant napsat sms zprávu. Co v ní bylo však tají.

„Chtěl jsem mu jen poradit,“ prozradil ve studiu italské televize a dodal, že mu český útočník odpověděl. „Ale moc jsem tomu nerozuměl, protože to bylo napsané anglicky,“ dodal se smíchem.

Že se blíží k dohodě a Schickově konci v Sampdorii svědčí i to, že hráč bydlí v Janově v hotelu, nikoliv ve vlastním bytě. Z Itálie jdou navíc zprávy, že nefiguruje v nominaci na nedělní zápas proti Fiorentině.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud