20. listopadu 2011 • 19:55

Drobný udržel nulu a Hamburk poprvé zvítězil pod trenérem Finkem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Hamburku porazili ve 13. kole německé ligy Hoffenheim 2:0 a po třech remízách pod novým trenérem Thorstenem Finkem dokázali poprvé zvítězit. Tři body jim zajistily posun na 14. místo tabulky, což je nejlepší umístění ambiciózního klubu v probíhajícím ročníku.



Severoněmecký tým v domácím prostředí nezvítězil už desetkrát v řadě, dnes však s českým brankářem Jaroslavem Drobným mezi tyčemi vykročil za třemi body už v první půli.
Ve 25. minutě se do pokutového území vřítil útočník José Paolo Guerrero a stačil do sítě vrátit míč, který se k němu odrazil po první střele do tyče.

Vedení navýšil po dvaceti minutách druhého poločasu středopolař Marcell Jansen a několikrát ho pomohl udržet i jistě chytající Drobný.

Na závěrečných 12 minut nastoupil i záložník David Jarolím, a mohl si tak poprvé od března užít vítězné křepčení s více než 46 tisícovkami fanoušků na domácím stadionu.

Výhru 2:1 nad Augsburgem vystřílel Stuttgartu útočník Martin Harnik. Rakouský fotbalista nejprve tvrdou ranou pod břevno otevřel skóre ve 41. minutě.

Když vyrovnal hostující Tobias Werner, hned po čtyřech minutách vrátil svému týmu vedení. Stuttgart si v tabulce polepšil o jednu příčku a je šestý.

Hamburský Paolo Guerrero si plácá s koučem Thorstenem Finkem po zápase proti Kaiserslauternu, ve kterém vyrovnal na konečných 1:1
Hamburský Paolo Guerrero si plácá s koučem Thorstenem Finkem po zápase proti Kaiserslauternu, ve kterém vyrovnal na konečných 1:1

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud