4. března 2012 • 21:20

Šílenec! Guerrero brutálním zákrokem málem zmrzačil soupeře

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Jako smyslů zbavený si v utkání německé bundesligy počínal hamburský Paolo Guerrero, který brutálním zákrokem doslova sestřelil hostujícího brankáře Svena Ulreicha. Za likvidační zákrok byl v 55. minutě utkání vyloučen, nad tím, co však předvedl, zůstává rozum stát.



Tým Davida Jarolíma prohrával ve 24. kole s osmým Stuttgartem na domácím hřišti již 0:3, o výsledku utkání bylo prakticky rozhodnuto, a snad právě to stálo za zkratem Guerrera. Jinak se snad ani jeho zákrok nedá nazvat.

Běží 55. minuta utkání a domácí fotbalista se vydává na předem ztracený souboj s hostujícím gólmanem k rohovému praporku.

Nemůže vyhrát, brankář Ulreich je u míče jednoznačně dřív. A tak mu Guerrero aspoň likvidačním skluzem zjevně beze snahy zasáhnnout míč vjede zezadu pod nohy.

Okamžitě po zákroku se samozřejmě pakoval ze hřiště, jeho tým nakonec podlehl 0:4 a v tabulce mu patří až třináctá příčka.

VIDEO: Guerrero si počínal jako šílenec

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud