22. března 2012 • 17:55

Na penalty vystřídali specialistu. První střelu si srazil do branky!

Autor: ČTK, pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Bundesligový mistr Borussia Dortmund si zahraje o Německý pohár. Na hřišti vedoucího týmu druhé fotbalové ligy Fürthu se však favorit protrápil k semifinálovému vítězství až gólem těsně před koncem prodloužení, který ve 120. minutě vstřelil záložník Ilkay Gündogan. Celé situaci však předcházel poněkud kuriózní moment.



Trenér Fürthu  se rozhodl dvě minuty před koncem nastaveného času ještě za stavu 0:0 v očekávání penaltového rozstřelu střídat brankáře tak, aby na rozhodujícím moment byl připraven penaltový specialista Jasmin Fejzic.

Pětadvacetiletý bosenský gólman si však takový zápas nepředstavoval ani v nejčernějším snu. Místo aby se stal penaltovým hrdinou, dostal hned z první střely na svou branku gól.

A navíc pořádně smolný gól, když se míč odrazil od tyče do jeho zad a zapadl zpátky do sítě. V té době byl na hřišti několik desítek sekund! Smůlu navíc podtrhuje skutečnost, že se jednalo o jeho první start za A tým Fürthu.

"Trenér mi říkal, že na penalty půjdu já. Teď mi zbyly jen oči pro pláč. Měl jsem hroznou smůlu. Jsem strašně smutný, je mi to vůči klukům a celému týmu moc líto," těžko po utkání hledal slova zklamaný gólman.

Borussia si díky šťastnému vítězství  udržela šanci získat poprvé v klubových dějinách double, protože zároveň vede ligovou tabulku.

Jejím soupeřem v pohárovém finále bude 12. května v Berlíně lepší ze středečního utkání mezi Borussií Mönchengladbach a Bayernem Mnichov.

VIDEO: Nešťastný moment pro gólmana Fürthu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud