24. dubna 2012 • 16:41

Mstitel Zorro v bílém! Zmlácenému Kadlecovi připravují novou masku

Autor: jon, neu
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Český obránce Leverkusenu Michal Kadlec pilně pracuje na tom, aby stihl víkendové utkání bundesligy. V Německu mu už chystají speciální masku na operovaný nos, který mu zlomili výtržníci před diskotékou v Kolíně nad Rýnem. 



K nepříjemnému incidentu došlo v noci ze soboty na neděli před jedním z barů v Kolíně nad Rýnem. Kadlec se spoluhráči Leverkusenu tam šli oslavit sobotní výhru nad Hoffenheimem (1:0).

Když český obránce spolu s přítelkyní podnik opouštěl, napadli ho mladí chuligáni. Kadlece nejprve slovně uráželi, poté schytal několik ran pěstí do hlavy. Později se prokázalo, že na něj zaútočili dva mladí fanoušci Kolína.

"Byl jsem v šoku a přítelkyně taky. Něco takového se mi ještě nestalo. V Kolíně ani doma v Česku," přiznal Kadlec po nečekaném útoku.

Oba výtržníci (20 a 24 let) se k činu přiznali a prostřednictvím svého právníka žádají odpuštění. "Omlouváme se, bylo to nedorozumění," uvedli mladíci s tím, že jsou připraveni na mimosoudní vyrovnání.

Opoře národního týmu zlomili nos, v pondělí se podrobil operaci. A už v úterý Kadlecovi na klinice vyráběli speciální masku, s níž by rád nastoupil do sobotního utkání s Hannoverem.

Opora českého národního týmu už je po operaci, takhle mu doktoři na klinice chytali speciální masku chránící jeho zlomený nos Opora českého národního týmu už je po operaci, takhle mu doktoři na klinice chytali speciální masku chránící jeho zlomený nosFoto Facebook.com

"Dopoledne jsem byl na kontrole u lékaře, který mě operoval. Sundal mi dlahu z nosu, pak se pracovalo na masce. Sádrou mi kopírovali obličej, poté se do toho vylije maska. Trvalo to asi hodinu," popsal Kadlec pro iSport.cz.

Při modelování masky Kadlec připomínal filmového Zorra, jen černou roušku vyměnil za bílý sádrový odlitek. „Masku budu mít ve středu večer. Poprvé ji chci vyzkoušet ve čtvrtek ráno na tréninku. Uvidíme, jestli půjdu běhat nebo něco jiného. Zatím jsem byl pouze na lymfatické masáži obličeje, zítra jdu také, pak se uvidí,“ prozradil Kadlec.

Nejlepší český střelec kvalifikace mistrovství Evropy stále neví, zda víkendový zápas stihne. „Naděje, jak se říká, dokud je, neumírá. Zatím je to takové, že musím počkat na další dny, je to padesát na padesát. Nevíme, ještě jsem s tím neběžel, jak to bude reagovat na otřesy.“

Německý Bild přinesl první fotku Michala Kadlece po útoku chuligánů Německý Bild přinesl první fotku Michala Kadlece po útoku chuligánůFoto Reprofoto Bild.de

Rozhovor s Michalem Kadlecem čtěte ve středečním Sportu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud