1. října 2013 • 09:01

Čeští fanoušci, TAKHLE se fandí! V Braunschweigu zpívali i za stavu 0:4

Autor: lel
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbaloví pseudofanoušci Slavie a Sparty, zbystřete! Jde to i bez násilí, dýmovnic a rasismu. Návod, jak pořádně podpořit svůj tým, vyslali do světa příznivci bundesligového Braunschweigu, kteří i za stavu 0:4 pár minut před koncem zápasu se Stuttgartem pěli z tribun chorály.



Nemohlo to být horší. V 86. minutě nedělního zápasu německé bundesligy se trefil Martin Harnik a Eintracht Braunschweig prohrával s VfB Stuttgart už 0:4. A za této situace domácí fanoušci... nevyběhli na hřiště zahalené dýmem. Ani nezasypali hráče soupeře kelímky a zapalovači. Dokonce ani nikoho nezranili dělbuchem.

Kdepak. Domácí věrní rozvinuli žluté vlajky a spustili slavnou píseň navždy spojenou s fotbalem You'll Never Walk Alone aneb Nikdy nejdeš sám a vytvořili i za beznadějného stavu skvělou fotbalovou atmosféru.

VIDEO | Takhle se fandí v Braunschweigu, i když se prohrává 0:4...

Braunschweig je přitom v nesmírně špatné situaci. Po sedmi odehraných kolech má nováček soutěže na kontě pouhopouhý bod za jedinou remízu a ve sloupci skóre straší poměr 3:18.

Přesto jeho příznivci dokázali vyčarovat parádní kulisu a podpořit tým i bez toho, aby jich 82 zadržela policie, jak se to "povedlo" těm slávistickým a sparťanským po sobotním derby. Natož aby snad po vzoru některých příznivců sáhli k prapodivným opatřením typu útoku na týmový autobus...

Další darda. Braunschweig má po sedmi zápasech jediný bod, porážka 0:4 se Stuttgartem tomu nepomohla
Další darda. Braunschweig má po sedmi zápasech jediný bod, porážka 0:4 se Stuttgartem tomu nepomohla

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud