18. ledna 2014 • 20:09

Guardiola dostal od Bayernu dárek k narozeninám. Debakl 0:3

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
VŠECHNA VIDEA ZDE

Překvapení, s jakým nepočítal. Trenér Pep Guardiola sice v sobotu slaví své 43. narozeniny, od fotbalistů Bayernu k nim ale dostal dárek, který nečekal. Německý mistr totiž prohrál v přípravě s rakouským Salcburkem 0:3, což je největší porážka, kterou Bayern pod Guardiolou utrpěl.



Zápas byl generálkou před jarní částí bundesligy a Bayern v něm dostal nakládačku. Zatím pod vedením Guardioly prohrál jen třikrát. S Dortmundem v boji o německý Superpohár (2:4), v Lize mistrů s Manchesterem City (2:3) a nyní s rakouským soupeřem.

Bayern nastoupil bez hvězd Schweinsteigera, Lahma, Robbena a Riberyho. Zápas odehrál v této sestavě: Neuer - Martínez (46. Rafinha), Hojbjerg (76. Green), Dante, Boateng - Thiago - Shaqiri, Kroos, Götze (46. Mandžukič), Alaba - Müller. Guardiola vsadil na hru se čtyřmi obránci. Jenže tohle vůbec nefungovalo.

Fotbalisté Bayernu se v generálce na jarní část bundesligy nevytáhli, prohráli se Salcburkem 0:3. Trenér Pep Guardiola tak od týmu hezký dárek nedostal.
Fotbalisté Bayernu se v generálce na jarní část bundesligy nevytáhli, prohráli se Salcburkem 0:3. Trenér Pep Guardiola tak od týmu hezký dárek nedostal.

Kouč se sice rozhodl střídat, ale s výsledkem již nic neudělal. Naopak jej podržel gólman Neuer, když v 76. minutě vyrazil pokutový kop Von Kampla.

„Moji hráči chtějí vždy vyhrát, tohle se prostě někdy stane. V Kataru trénovali neskutečně dobře. Je to pro nás velká škola,“ napsal na sociální síti Guardiola. Určitě ale čekal, že dostane od svých svěřenců úplně jiný dárek. Bayern tak má na jaře co napravovat.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud