11. května 2015 • 19:38

Fenin míří znovu do Německa. Má velký potenciál, libuje si kouč

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Osmadvacetiletý fotbalový útočník a bývalý reprezentant Martin Fenin si našel nové angažmá. Po neúspěchu v FC Istres ve třetí francouzské lize, zlákal bývalého útočníka Teplic, Frankfurtu, Chotěbuze či Slavie do svých řad třetiligový Chemnitzer. Smlouvu s klubem podepsal do roku 2017 s roční opcí.



Fenin naposledy působil ve třetí francouzské lize. Jenže Istres, za které český útočník hrál, nedosáhlo na postup do druhé ligy, proto se rozhodl v klubu dál nepokračovat a na jaře se připravoval s druhým celkem Fotbalové národní ligy Varnsdorfem.

Nyní se dohodl na dvouleté smlouvě s třetiligovým německým Chemnitzem. „Jsme přesvědčeni, že nám Martin pomůže svojí herní kvalitou a zkušenostmi,“ prohlásil na klubovém webu sportovní ředitel Stephan Beutel.

Příchod Fenina si pochvaloval i kouč Karsten Heine. „Jsme rádi, že máme v týmu takového hráče, jako je Martin Fenin. Má velký potenciál. Jednání v posledních týdnech probíhala hladce a jsme přesvědčeni, že hráč jako je on, bude dělat fanouškům Chemnitzu obrovskou radost.“

Sám Fenin je vděčný za příležitosti, kterou mu naskytl druholigový Varnsdorf: “Chtěl bych poděkovat majiteli, panu Gabrielovi, že jsem s týmem mohl kvalitně trénovat. Stejně tak patří velký dík trenérovi Zdenkovi Frťalovi, který mi pomohl s hledáním nového angažmá,“ uvedl český útočník pro webové stránky časopisu Hattrick.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud