21. května 2015 • 13:00

Dusno v Bayernu! Vyjeli po sobě Lewandowski a Boateng, Pep vyhodil oba

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako by neměli v Bayernu problémů dost. Mnichovskému velkoklubu se nepovedl závěr sezony podle představ, na středečním tréninku se navíc do vzájemné potyčky dostali Jerome Boateng a Robert Lewandowski. Trenér Guardiola oba „rváče“ naštvaně poslal do kabiny, konflikt se bude dál řešit interně.



Už nějaký čas jistý mistr bundesligy má před sebou svůj poslední zápas v letošním ročníku, v sobotu se s fanoušky rozloučí domácím soubojem s Mohučí. Že by se ale jednalo o poklidnou přípravu, se říct nedá.

Na tréninku Bayernu se totiž po vzájemném souboji do sebe pustili obránce Jerome Boateng a útočník Robert Lewandowski. Roztrhnout je od sebe museli až spoluhráči, vypjatou situaci nejvíce uklidňovali Rafinha, Mehdi Benatia, ale také kapitán Philipp Lahm.

VIDEO: Potyčka hráčů Bayernu na tréninku

Podle zpráv webu TZ Online přišli oba borci na trénink společně, Boateng se rozčílil až po jednom ze soubojů. Německý reprezentant si to chtěl s Lewandowskim hned vyříkat, včas ale zakročili ostatní parťáci. Všemu samozřejmě přihlížel kouč Guardiola, který okamžitě poslal oba hráče do šatny.

Po zisku titulu bavorský klub neprožívá zrovna povedený závěr sezony. Po výpadku v semifinále německého poháru s Dortmundem, kdy hráči Bayernu v rozstřelu neproměnili ani jednu ze 4 penalt, přišlo také vyřazení v semifinále Ligy mistrů s Barcelonou. Po úvodní prohře 0:3 ve Španělsku už na postup nestačila výhra 3:2 v domácí odvetě.

Do toho všeho se táhne šňůra tří ligových proher v řadě, Bayern postupně padl s Leverkusenem (0:2), Augsburgem (0:1) i v minulém kole s Freiburgem (1:2). A teď ještě vnitřní problém v kabině…

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud