30. června 2020 • 20:49

Bayern se dočká Saného. Lanařil ho rok, zaplatí přes miliardu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Divná ruka v Karviné, zvláštní penalty v Boleslavi. Na Letné mohla být desítka
Reprezentace na Strahově v kompletní sestavě. První trénink pod Haškem
VŠECHNA VIDEA ZDE

Německý fotbalový reprezentant Leroy Sané se podle listu Bild po čtyřech letech vrací z Manchesteru City do bundesligy, kde bude oblékat dres mistrovského Bayernu Mnichov. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní záložník by měl přijít do Bayernu za 50 milionů eur (1,3 miliardy korun) a podepsat pětiletý kontrakt do roku 2025.



Představitelé mnichovského velkoklubu usilují o Saného už rok. Loni se spekulovalo dokonce o stomilionovém odstupném, ale když si jednadvacetinásobný reprezentant začátkem srpna přetrhl zkřížený vaz v koleně, z očekávaného přestupu sešlo. Za City si Sané zahrál poprvé až minulé pondělí proti Burnley.

Pokud skutečně Sané do Bayernu za 50 milionů eur přestoupí, stane se druhým nejdražším hráčem v historii klubu po francouzském mistru světa Lucasi Hernándezovi, jenž loni přišel z Atlética Madrid za 80 milionů eur.

Syn senegalského otce a německé matky Sané od roku 2016 v dresu Manchesteru City vyhrál dvakrát Premier League a získal Anglický a dva Ligové poháry.

Bayern Mnichov Vše o klubu ZDE Manchester City Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

26. kolo
Články odjinud


Články odjinud