15. září 2020 • 11:33

Hráči Hamburku ruply nervy. Vylezl na tribunu a uzemnil fanouška Drážďan

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byla to blamáž se vším všudy. Hamburk, který se touží konečně vrátit z druhé bundesligy do té první, padl v prvním kole Německého poháru v třetiligových Drážďanech 1:4. A hráč HSV Toni Leistner ztratil nervy, nevydržel urážky jednoho z domácích fanoušků, vylezl na tribunu a ručně ho uzemnil.



Čekal na televizní interview, fandové Dynama Drážďany ho častovali nadávkami. Obránce Hamburku Toni Leistner je nerozdýchal. Přelezl zeď na tribunu, prodral se k fanouškovi, který na něj (a především jeho rodinu) nejagresivněji útočil, chytl ho a silou posadil na sedačku.

Vznikla menší mela, někteří domácí příznivci se na něj sápali, zasahovali pořadatelé, ale k žádné potyčce už nedošlo. Leistner slezl zpátky na hřiště, při rozhovoru na něj létaly kelímky s pivem, brzy proto zamířil do kabiny.

Hráč se pak omlouval. „Masivně mě uráželi, normálně bych to přešel, ale oni se extrémně naváželi do mé rodiny, ženy a dcery, to bylo moc. V tu chvíli mi ruply nervy, byl to pro mě hodně emotivní zápas. Ale tohle se mi nesmí stát. Jsem táta od rodiny a chci se chovat jako vzor. Omlouvám se za svůj čin a mohu jen slíbit, že už se to nestane, a to bez ohledu na to, jaké urážky na mě budou létat,“ napsal Leistner na sociálních sítích.

Velmi vypjatý zápas, na který dorazilo přes deset tisíc fanoušků, to pro něj byl hlavně proto, že se v Drážďanech narodil a za Dynamo hrál. Jeho rodina ve městě žije. „Všichni milujeme fotbal, protože přináší velké emoce. A ano, lidé chybují. Toni Leistner je kluk z Drážďan, který má srdce na správném místě a nikdy nezapomněl, odkud pochází. Budeš u nás vždy vítán,“ reagovalo na incident Dynamo.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud