3. prosince 2010 • 22:50

Morávek porážce Kaiserslauternu nezabránil

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté St. Pauli se po sedmi zápasech dočkali vítězství v německé lize. V předehrávce 15. kola doma porazili 1:0 Kaiserslautern, za který odehrál celé utkání český záložník Jan Morávek.



St. Pauli naposledy vyhrálo v polovině října nad Norimberkem. Od té doby dalo jen dva góly a získalo jediný bod. Dnes však v souboji nováčků udělalo důležitý krok v boji o záchranu a odskočilo na šest bodů předposlednímu Stuttgartu.

Kaiserslautern přitom v posledních šesti zápasech nastřílel 21 branek (průměr 3,5 na utkání), tentokráte však v útoku selhal. Naopak tvůrce hry Tiffert si po standardní situaci soupeře dal vlastní gól.Remízu mohl zařídit Morávek, ovšem ve vyložené šanci selhal. Český reprezentant do 21 let v první půli přišel zhruba o sedm minut hry, když mu lékaři ošetřovali rozražený ret.

Německá fotbalová liga - 15. kolo:


St. Pauli - Kaiserslautern 1:0 (48. vlastní Tiffert).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud