19. března 2012 • 17:41

VIDEO: Famózní Brazilec Rivaldo nasázel v Angole hattrick!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už 19. dubna oslaví 40. narozeniny. Ale ani to jej nezastaví. Brazilec Rivaldo hraje fotbal stále stejně božsky jako před lety. O víkendu se bývalý nejlepší hráč na světě blýskl v Africe hattrickem!



Rivaldo přestoupil do angolského klubu Kabuscopr jako volný hráč začátkem roku a hned ve třetím ligovém kole dal o sobě hlasitě vědět. Třemi góly do sítě soupeře pomohl svému týmu k vítězství a zaplnil titulní stránky novin.

"Sice několik lidí mluvilo o jeho věku, ale s kvalitami a zkušenostmi, které za svou kariéru získal, má co nabídnout," věděl už před přestupem prezident Kabuscorpu Bento Kangamba. A nepletl se.

 

Rivaldo patří mezi legendy brazilské reprezentace, se kterou vyhrál světový šampionát v roce 2002. O rok později s AC Milán získal titul v Lize mistrů. V roce 1999 byl vyhlášen nejlepším fotbalistou v Evropě.

39letý fotbalista působil na podzim v brazilském Sao Paulu, kde ale v prosinci rozvázal smlouvu a v lednu zamířil do Afriky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud