25. září 2012 • 17:31

Ruský recept, jak zvednout tým? Ultras přišli na trénink a Dynamo zabralo

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Dynamo Moskva pořádně zpackalo start do ruské ligy. Po osmi kolech mělo na kontě jedinou výhru a bylo poslední. Když si s fotbalisty neporadili jejich šéfové, rozhodli se situaci řešit fanoušci z tvrdého jádra. Ultras přišli na trénink a důrazně si promluvili s hráči. Výsledek se dostavil okamžitě, Dynamo vyhrálo nad Amkarem 3:2 a opustilo poslední příčku tabulky.



Fanoušci přišli na tréninkové hřiště krátce před startem odpolední přípravy a měli k týmu proslov. Hráčům vyčítali špatné výkony s tím, že mají prvotřídní podmínky a Dynamo pro ně musí být na prvním místě. Když jim nevyjde zápas, tak není možné, aby se po utkání někdo smál.

VIDEO: Podívejte se, jak Ultras přišli povzbudit proslovem hráče Dynama:

Fotbalisté sledovali jejich počínání bez jediného slova, do smíchu jim ale evidentně nebylo. Na závěr přišlo od fanoušků upozornění, že celou schůzku zveřejní na internetu, což mělo hráče Dynama motivovat ke zlepšení. Také dostali od fandů seznam, co všechno by se mělo zlepšit.

A efekt schůzky se skutečně dostavil. V 9. kole tým vyhrál 3:2 nad Amkarem a odlepil se z posledního místa v tabulce. Momentálně je na šestnáctém místě osmnáctičlenné tabulky. Naštvání fanoušků po nejhorším startu do sezony tak nejspíš trochu opadne, hrozbu Ultras ale hráči musejí mít na paměti i dál.

Fotbalisté Dynama Moskva mají co napravovat. Nepovedl se jim vstup do ruské ligy a v Evropské lize dohráli už v play-off. Tam je ze hry poslal německý Stuttgart
Fotbalisté Dynama Moskva mají co napravovat. Nepovedl se jim vstup do ruské ligy a v Evropské lize dohráli už v play-off. Tam je ze hry poslal německý Stuttgart

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud