25. září 2012 • 04:00

Rebel Denisov spustil válku: Zaslouží si Hulk a spol. třikrát více?

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pustil si pusu na špacír a chtěl v Zenitu Petrohrad lepší smlouvu. A tak ruský reprezentant Igor Denisov maže do rezervního týmu! Následován parťákem Alexandrem Keržakovem, který se ho údajně zastal.



Co 28letý záložník prohlásil? V podstatě otevřeně kritizoval nákup drahých posil Hulka a Witsela a požadoval po klubu více peněz.

„Rozuměl bych tomu, kdybychom posílili o Messiho nebo Iniestu, kteří by si pravděpodobně zasloužili cokoliv,“ citoval server fifa.com slova záložníka Zenitu Igora Denisova.

Ruský mistr za brazilského útočníka Hulka a belgického záložníka Axela Witsela na konci přestupního období okolo dvou miliard korun.

„Ano, koupili jsme některé skvělé hráče, kteří Zenitu určitě pomohou. Ale jsou opravdu o tolik lepší než lídři současného týmu, že si zaslouží třikrát více?“ ptal se Denisov.

Vedení Zenitu reagovalo rychle a „revoltujícího“ přeřadilo do rezervního týmu. Jen o něco později stejným trest stihl i Keržakova. Oba jsou v „béčku“ na neurčito.

„Denisov dal klubu ultimátum s požadavkem na přehodnocení jeho kontraktu a odmítl nastoupit proti týmu Křídla Sovětů,“ zvěřejnil ruský klub v oficiálním prohlášení s tím, že požadavky Denisova považuje za neopodstatněné.

„Jeho plat již nyní patří k nejvyšším nejen v Zenitu, ale v celé ruské Premier League.“

Zenit proti Křídlům Sovětů ze Samary jen remizoval 2:2 a od příchodu hvězdného Hulka z Porta ještě nevyhrál.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud