1. června 2014 • 14:50

Lampard po letech opouští Chelsea. V New Yorku se sejde s Villou!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po třinácti sezonách si fanoušci fotbalistů Chelsea zřejmě budou muset zvyknout, že v modrém dresu už neuvidí Franka Lamparda. Dlouholetý záložník Blues se podle anglických médií upsal nováčkovi zámořské MLS New Yorku City, kde by se měl potkat s útočníkem Atlétika Madrid Davidem Villou.



Daily Mirror píše, že se v sobotu v tréninkovém centru Manchesteru City Lampard i Villa hráči dohodli s New Yorkem na smlouvě. Lampard odchází zadarmo, protože mu v Chelsea skončila smlouva.

Villa strávil v Atlétiku jen rok poté, co vloni přestoupil do Madridu z Barcelony. Ale dokázal vyhrát španělskou ligu a v Lize mistrů to dotáhl se svým týmem až do finále, kde byli proti Realu jen pár okamžiků od triumfu.

Španělský reprezentant zveřejnil na internetu video, kde se loučí s fanoušky. „Atlético budu za všechno, co mi tenhle rok dalo, sledovat celý svůj další život,“ slíbil Villa.

Lampard odehrál za Chelsea třináct sezon, ve kterých získal tři tituly, čtyřikrát vyhrál FA Cup, jednou Ligu mistrů i Evropskou ligu. Je rekordním střelcem historie Chelsea s 211 brankami.

V zámořské MLS začíná nová sezona až příští rok v březnu, zatím ale není jisté, kde bude dvojice nových posil New Yorku hrát na podzim.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud