21. září 2015 • 22:32

Stále umí! Casillas čaroval a vychytal největší portugalský zápas

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední tři roky o sobě neustále slýchal, že už to z jeho strany není ono. Že už ztratil své kouzlo. I proto opustil brankář Iker Casillas v létě po 25 letech milovaný Real Madrid. Legendární gólman ale svou bohatou kariéru zdaleka nekončí. Po přestupu do Porta zase ožil a v prestižním duelu s Benfikou dokázal, že stále umí.



Byly doby, kdy málokdo pochyboval, že je Iker Casillas nejlepším gólmanem světa. Minimálně společně s Italem Gianluigi Buffonem. Jenže v posledních sezonách začal dělat více chyb, než bylo obvyklé. Několikrát na něj dokonce pískala část fanoušků Realu.

Přestože se do historie madridského klubu zapsal zlatým písmem, v létě ho opustil a zamířil do Porta. Tam se ihned stal jasnou jedničkou. A také oporou. V prvních pěti ligových zápasech dostal jen dva góly, třikrát udržel čisté konto.

To poslední chutná zatím nejvíce. Casillas totiž podržel svůj tým v „portugalském El Clásiku“ proti Benfice. Hned dvakrát předvedl vynikající zákrok proti hlavičce fotbalistů soupeře. Porto pak pět minut před koncem rozhodlo a vyhrálo 1:0.

VIDEO | Casillas předvedl dva vynikající zákroky

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud