15. července 2017 • 15:30

Dočkal v Číně zářil! Parádně se trefil z přímáku, v závěru pak vystřelil výhru

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Evropě pokračují letní přípravy, ale čínská nejvyšší soutěž je v plném proudu. Vydařené utkání v dresu Che-nan Ťien-jie prožil český záložník Bořek Dočkal, jenž si na hřišti Liaoningu nejprve připsal parádní trefou z přímého kopu svůj první gól v čínské lize a v poslední minutě nastavení vystřelil svému týmu vítězství.



Velmi povedené utkání prožil český záložník Bořek Dočkal v 17. kole na hřišti Liaoningu. Che-nan sice od patnácté minuty prohrával, když na přední tyči neuhlídal Yang Ya a po půlhodině navíc Christian Bassogog neproměnil penaltu.

Ve druhé půli však zavelel k obratu český záložník. Nejprve si po čtyřech minutách připsal svou premiérovou trefu v čínské lize, když parádně zakroutil přímý kop k levé tyči.

Bývalý záložník Sparty se do statistik zapsal podruhé v 73. minutě, kdy obdržel žlutou kartu. To ovšem nebylo ze strany českého reprezentanta všechno. Při poslední útočné akci zápasu ho zcela nehlídaného našel na středu hřiště Christian Bassogog a Bořek Dočkal střelou z hranice vápna rozhodl.

Jeho tým si tak připsal druhé vítězství v řadě a důležitý triumf nad přímým konkurentem v boji o záchranu. Aktuálně patří Che-nanu dvanáctá pozice s náskokem sedmi bodů na první sestupové místo.

PODÍVEJTE SE NA OBĚ TREFY BOŘKA DOČKALA:

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud