24. listopadu 2018 • 11:34

Po vzoru Beckhama! Ibrahimovic by měl na jaře hostovat v AC Milán

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Švédský kanonýr Zlatan Ibrahimovic by se mohl na jarní část sezony vrátit do AC Milán, kde již působil v letech 2010-2012. Sedmatřicetiletý fotbalista má smlouvu v Los Angeles Galaxy a v Itálii by byl na půlročním hostování po dobu pauzy MLS. Za šest měsíců by měl dostat plat 2,2 milionu eur (57 milionů korun).



Milán si již podobný model vyzkoušel s anglickým záložníkem Davidem Beckhamem, jenž také z Galaxy na San Siru hostoval v letech 2009 a 2010.

Ibrahimovic má za sebou první sezonu v MLS, kde si navzdory svému věku a zkušenostem vysloužil cenu pro nováčka roku. Hvězdný útočník zaznamenal ve 27 zápasech 22 gólů a byl druhým nejlepším střelcem základní části, ale postup do play off jeho týmu těsně unikl.

V tisku Ibrahimovic uvedl, že zájem Milána o jeho služby není žádným tajemstvím. On sám by se působení na San Siru nebránil, protože má na něj příjemné vzpomínky. "Přišel jsem tam z Barcelony, kde jsem zažil smutek, a v Miláně mi vrátili úsměv na tvář. Chtěl jsem jim to splatit," uvedl bývalý švédský reprezentant.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud