22. srpna 2019 • 20:33

Reprezentace? Vždycky pro mě byla nejvíc. Snad se tam vrátím, věří Čech

Autor: oka
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE
Společně s krajanem Tomášem Přikrylem patří mezi nejproduktivnější hráče polské Jagiellonie Bialistok. Martina Pospíšila navíc pravidelně polští novináři umisťují do sestav kola nejvyšší soutěže - Ekstraklasy. Jakmile vstřelí Jagiellonia branku, můžete si být jistý, že v tom má prsty právě Pospíšil. Začátek sezóny ho zastihl ve skvělé formě.


Po pěti kolech jste s osmi body na třetím místě. Je start do nové sezóny podle vašich představ?
Třetí místo není špatný začátek, ale bodů jsme mohli mít víc. Třeba v Lubine jsme vedli do 70. minuty 2:0 a nakonec jsme brali jen bod, tam jsme ztratili body úplně zbytečně. 

Právě v tomto třetim kole, proti Zaglebie Lubin se vám stala poměrně kuriózní situace. Trenér vás vystřídal, protože dostal ze hřiště informaci, že jste zraněn. Vám ale nic nebylo…
V Polsku se tahle situace hodně propírala. Trenér dostal ze hřiště informaci, že jsem zraněný a musím střídat. Přitom se ale nejednalo o mě. Když jsem pak musel střídat, nedalo se s tím nic dělat. Byl jsem docela naštvaný, nevěděl jsem co se děje a pak už to nešlo vrátit. Navíc chvilku potom jsme dostali branku na 2:2 a já už nemohl pomoc...

V týmu máte teď už i českého parťáka, jak se Tomáši Přikrylovi podařilo zapadnout?
Jsem rád, že tu je. Zatím to zvládá výborně, dobře zapadl do našeho herního stylu. Ze všech letních posil vypadá určitě nejlíp.

Z pěti kol jste byl čtyřikrát v sestavě kola různých deníků, formu jste z přípravy načasoval skvěle…
Je pravda, že mi začátek sezóny vychází a na hřišti se cítím skvěle. Asi nejlíp za tu dobu co jsem v Jagielonii. Je to i tím, že cítím velkou důvěru jak od trenérů, tak i spoluhráčů. Navíc teď hraju na pozici, kde jsem více ve hře a to mi sedí. Od prvního kola jsem si nastavil laťku výkonu vysoko, ale věřím, že ji budu pravidelně potvrzovat.

Blíží se reprezentační sraz, v současné formě by vás asi nominace neměla minout. Myslíte si na reprezentaci?
Že by mě neměla minout bych úplně neřekl, máme tam spoustu dobrých kluků, ale lhal bych, kdybych řekl, že na reprezentaci nemyslím. Pořád je to pro mě to nejvíc a já věřím a dělám všechno proto, abych se tam zase po nějaké odmlce vrátil. 
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud