12. září 2019 • 19:38

Král poprvé trénoval se Spartakem Moskva. Podstoupil klubový rituál

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě před rokem touhle dobou oblékal dres Teplic. Ve čtvrtek se ale Alex Král po půlroční štaci ve Slavii poprvé objevil na tréninku Spartaku Moskva. Jednadvacetiletý defenzivní záložík, případně střední obránce, si první momenty s novými spoluhráči užíval, neminul ho ani tradiční rituál moskevského celku.



Český fotbalista Alex Král, který si se Slavií na jaře zahrál čtvrtfinále Evropské ligy, poprvé trénoval ve svém novém působišti. Po reprezentační přestávce, během níž odehrál v národním dresu 72 minut v utkání proti Kosovu (1:2) a celý zápas v Černé Hoře (3:0), se poprvé hlásil v Tarasovce, tréninkovém centru Spartaku Moskva, aktuálně 6. týmu ruské Premier ligy.

V úvodu tréninkové jednotky prošel kudrnatý defenzivní záložník tradičním rituálem. Nově příchozí hráči musejí absolvovat cestu tunelem, který vytvoří spoluhráči a členové realizačního týmu. Ti pak novice v mužstvu během cesty skrz různě poplácávají.

Alex Král poprvé trénoval se Spartakem Moskva. Absolvoval i klubový rituál
Video se připravuje ...

„Přijali mě velmi vřele,“ těšilo 21letého Krále. „Abych byl upřímný, byl jsem i trochu překvapený, jak vynikající tréninkové podmínky tu jsou,“ liboval si hráč, za jehož příchod bral český mistr 310 milionů korun.

„Jsem v dobré kondici. Odehrál jsem v této sezoně už celkem dost zápasů. Jsem připravený nastoupit za Spartak už o víkendu,“ prozradil Král, který by tak mohl debutovat v novém dresu již v sobotu, kdy Moskvané hostí Ural.

Alex Král na svém prvním tréninku ve Spartaku Moskva
Alex Král na svém prvním tréninku ve Spartaku Moskva

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud