9. ledna 2020 • 19:56

Zvrat u Škody. Genclerbirligi neposílí, i tak má podepsat v Turecku

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nečekaný zvrat. Slávistický útočník Milan Škoda by měl na jaře hrát tureckou ligu, ovšem nikoliv za Genclerbirligi, kam měl původně namířeno, ale za Rizespor. V klubu, který je po polovině soutěže na dvanáctém místě, by měl podle serveru ajansspor.com v pátek podstoupit zdravotní prohlídku. Slavia by měla svého kapitána, který pro ni za osm let vykonal výbornou službu, pustit zadarmo.



Necestoval do Turecka nadarmo. Námluvy mezi útočníkem Milanem Škodou a klubem Genclerbirligi sice podle zpráv tureckých médií padly, ale v tamější Süper Lig se o novodobou legendu Slavie brzy našel nový zájemce. Škoda by měl nyní mířit do Rizesporu, píše to například web ajansspor.com.

Pokud transfer dopadne, měl by vytáhlý útočník pomáhat svému novému klubu v boji o udržení se mezi tureckou elitou. Rizespor figuruje v osmnáctičlenné tabulce po polovině soutěže na dvanácté příčce, na sestupové místo má náskok šesti bodů.

Škoda by měl přijít zadarmo, což je i vděk slávistického vedení za jeho osmiletou výbornou práci v Edenu. V pátek by měl podstoupit zdravotní prohlídku. Premiéru by si pak mohl odbýt 20. ledna v zápase proti Genclerbirligi.

Třiatřicetiletý forvard byl ve Slavii od ledna 2012. Pomohl jí v tíživých časech, prožil s ní následný rozmach, dva tituly, dva triumfy v domácím poháru, čtvrtfinále Evropské ligy, postup do Ligy mistrů. Jeho obří portrét visí na stadionu v Edenu. Na podzim jeho pozice slábla, tolik prostoru nedostával a naznačil, že na jaře nechce být v nabitém kádru a při okleštěném počtu zápasů jen komparzem.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud