15. června 2020 • 14:58

Škoda zlomil nohu brankáři, teď poslal omluvu: Vyměnil bych výhru!

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl ústřední postavou nedělního zápasu Rizesporu s Galatasarayem (2:0). Český útočník Milan Škoda krátce před přestávkou poslal svůj tým do vedení a nasměroval ho za ziskem třech bodů. V úvodu utkání ale po souboji s ním museli na nosítkách odnést brankáře žlutočervených Fernanda Musleru. Uruguayec utrpěl zlomeninu pravé nohy. „Doufám, že budeš zase brzy na hřišti,“ napsal v upřímné omluvě bývalý kapitán Slavie.



Běžela 15. minuta utkání, rizesporský Milan Škoda si naběhl před branku na pas od spoluhráče, ale jeho střelu vyrazil gólman Muslera. Pro jedničku Galatasaraye měl však fatální následky následný střet. Uruguayec po něm musel být odnesen ze hřiště na nosítkách a následné vyšetření odhalilo zlomeninu nohy.

Škoda duel dohrál, navíc před pauzou dorazil míč do branky poté, co náhradní gólman Okan Kocuk vyrazil jeho penaltu. Nasměroval tím Rizespor k zisku důležitých tří bodů.

Českého útočníka následky střetu zasáhly a přispěchal s velkou omluvou. „Je mi opravdu moc líto, co se stalo. Upřímně doufám, že budeš brzy zase zpátky zdravý na hřišti. Vítězství pro nás bylo důležité, ale vyměnil bych ho za to, abys byl zdravý,“ napsal Škoda na svůj Twitter.

Zlomená noha pro Musleru znamená, že bude delší dobu mimo hru. Kromě omluvy bývalého kapitána Slavie vyjádřili 33letému brankáři podporu i fotbalisté, jako David de Gea, Pepe Reina, Sebastian Coates, Matías Fonseca, Nigel de Jong či Emiliano Martínez, kteří mu všichni popřáli brzké uzdravení.  

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud