Michal Kvasnica
24. května 2022 • 13:10

Skuhravý zůstává v Podbrezové, variantou pro Žilinu je nyní Holoubek

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podbrezová opanovala druhou slovenskou ligu s pětibodovým náskokem, oslavila postup a pak vítězoslavně na oficiálních stránkách ohlásila: „Roman Skuhravý zůstává!“ Český trenér, o kterého měla podle informací iSport.cz zájem ambiciózní Žilina, tak bude s nováčkem bojovat v nejvyšší soutěži. A MŠK? Ten má nyní na radaru Davida Holoubka, kouče reprezentační devatenáctky. Radoslav Kováč angažmá v Žilině odmítl.



V průběhu úspěšné sezony Roman Skuhravý s díky odmítal žádosti o rozhovory, chtěl se stoprocentně koncentrovat na cíl, který taky splnil. Po třech letech vrátil Podbrezovou do elitní Fortuna ligy.

A krátce nato Železárny oficiálně oznámily informaci, na kterou se dlouho čekalo. V titulku ji nazvaly Skvělá zpráva pro fanoušky.

„Chtěli bychom ukončit všechny spekulace. Roman Skuhravý zůstává jako hlavní trenér Podbrezové. Těšíme se, že naše úspěšná spolupráce bude pokračovat,“ sdělil generální manažer Miroslav Poliaček.

Spokojenost je namístě, pro klub jde o nejlepší variantu. Nemusí se nic měnit, Skuhravý bude pokračovat v kvalitně nastavené koncepční práci.

Ale Žilina hledá dál, podle informací iSport.cz nyní stočila svůj zájem k jinému Čechovi. Nejdříve Radoslavu Kováčovi, jenž odmítl, a teď k Davidu Holoubkovi, který už tam měl mít v minulých dnech i osobní schůzku.

Redakce se snažila během úterý kouče reprezentace do 19 let zkontaktovat, ale odpověď dosud nedostala.

Interes MŠK o Holoubka nicméně překvapivý není, obě strany spolu jednaly už v prosinci 2019. Trenérovi se líbila jasně daná klubová vize: vytahování talentů z akademie, následně trpělivá práce s nimi včetně snahy o rychlé zlepšení a výhodné zobchodování. A samozřejmě dynamický způsob hry.

Před dvěma a půl lety námluvy nevyšly, co nyní?

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud