Michal Koštuřík
Premium
31. května 2022 • 19:40

Polsko volá Svědíka! Úspěšný kouč Slovácka má lukrativní nabídku

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Svázat ho řetězem, aby Slovácku neutekl. Reputace Martina Svědíka (47) překročila hranice, podle informací Sportu mu předložil lukrativní nabídku polský Slask Wroclaw! Problémem je ale výstupní klauzule v trenérově smlouvě, která do 1. července činí deset milionů korun a pak bude o čtyři „míče“ nižší. Druhým kandidátem je Marcin Brosz, jenž vede tamní reprezentaci U-19. 



Udržet Martina Svědíka ve Slovácku je pro klub stále těžší. Chrání ho v podstatě jen výstupní klauzule s vysokým odstupným plus srdečný vztah k hráčům a úspěšné výsledky. Každopádně v Polsku je žádaným artiklem. Před rokem měl laso z Wisly Krakov, nyní na něj ukázal Slask Wroclaw.

Pravděpodobně si však bude muset nechat zajít chuť a vsadit na variantu číslo dvě, kterou je údajně domácí expert Marcin Brosz (49). V souvislosti s klubem, kde působí český záložník Petr Schwarz, byl nedávno zmiňován rovněž Pavel Hapal s asistentem Radoslavem Kováčem. Ovšem tahle ulička už je slepá.

Ve hře je primárně Svědík. Prý ho doporučil

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud