3. srpna 2023 • 08:06

Další Messiho lahůdka. Dvěma góly řídil výhru Miami, debut si odbyl Alba

Autor: ČTK, adl
Vstoupit do diskuse
7
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný fotbalista Lionel Messi se zapsal mezi střelce i ve třetím utkání za Inter Miami. Kapitán argentinských mistrů světa skóroval ve středu dvakrát při výhře 3:1 nad Orlandem a pomohl svému týmu do osmifinále Leagues Cupu. Ve třech utkáních za Inter vstřelil Messi už pět gólů.



Šestatřicetiletý Messi otevřel skóre v 7. minutě, kdy si na prsou zpracoval centr Roberta Taylora a z malého vápna poslal tvrdou ranou míč levačkou pod břevno. Podruhé se sedminásobný vítěz Zlatého míče prosadil v 72. minutě, kdy z podobného místa tentokrát „slabší“ pravačkou opět z voleje po obloučku Josefa Martíneze stanovil konečný výsledek.

„Na tom, že dal tři góly v pěti zápasech, není nic divného. Bavíme se tady o nejlepším hráči na světě, o hráči, který na vrcholu kariéry střílel 40 gólů za sezonu,“ uvedl trenér Interu Tata Martino, jenž Messiho vedl už v Barceloně.

Zápas kvůli bouřkám ve Fort Lauderdale začal o 95 minut později. Messi v duelu inkasoval také svou první žlutou kartu v novém dresu, ve 21. minutě byl napomínán za faul. Debut si odbyl další dlouholetý hráč Barcelony Jordi Alba, jenž přišel na trávník v 64. minutě.

Dalším soupeřem Interu v pohárové soutěži pro týmy MLS a mexické MX ligy bude v neděli Dallas.

Vstoupit do diskuse
7

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud