Radek Špryňar
Premium
22. ledna 2024 • 13:20

Vlkanova o Polsku či odchodu z Plzně: Koubek? Někdy se očekávání nevyplní

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po roce a půl za sebou zavřel v Plzni dveře. Na podzim Adam Vlkanova prakticky nehrál. S trenérem Miroslavem Koubkem jim to neladilo zdaleka tak dobře jako v Hradci Králové. „Někdy se očekávání úplně nevyplní. Takový je život,“ nebere to tragicky devětadvacetiletý středopolař. Jaro stráví na záchranářské misi v polském Ruchu Chorzów.



Zaobíral se zájmem Hradce Králové, návrat domů však Adam Vlkanova zavrhl. Zatoužil po zahraničí. Chtěl si poprvé v kariéře vyzkoušet, jak se dělá fotbal v cizině. „Byla to priorita,“ potvrzuje záložník v rozhovoru pro deník Sport a web iSport.cz. Domluvil se s předposledním celkem Ekstraklasy, Chorzów ztrácí na záchranu šest bodů. To však v rozhodování člena širšího kádru reprezentace nehrálo roli. Chce především hrát.

Proč to v Plzni nevyšlo lépe?
„Začátek byl dobrý, hrál jsem v podstatě všechno, Ligu mistrů, dostal jsem se do reprezentace, byť jen na chvilku. A pak? Nevím… Poslední půlrok nebyl ideální. Sice jsem začal v základu, ale potom už nehrál. Na startu sezony jsme neměli výsledky, nedařilo se nám. Proto se upravilo rozestavení, naše hra se obecně změnila a hlavně se začalo dařit. A jak znám trenéra Koubka

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud