9. dubna 2012 • 09:15

Pepe z Realu kopnul spoluhráče. Myslel si, že je to soupeř

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Blázen Pepe se zase předvedl. Obránce Realu Madrid proslulý svou nečistou a neférovou hrou si v utkání proti Valencii vybíjel frustrace z neschopnosti svého týmu vstřelit gól. Jenže tentokrát to neodnesl nikdo ze soupeřů, nýbrž jeho spoluhráč v bílem Álvaro Arbeloa!



Brazilský rodák ve službách lídra španělské ligy zřejmě neunesl pohled na to, jak střela za střelou útočníků Realu končí na rukavicích gólmana Vicenteho Guaity.

Valencijský brankář pro svůj tým zařídil cenný bod za bezbrankovou remízu – a pro Real Madrid nekonečnou frustraci.

Právě v takových okamžicích se to ve známém šílenci Pepem obvykle začíná vařit.

A šlágr španělské ligy nebyl výjimkou.

Devětadvacetiletý zadák "Bílého baletu" opět ukázal něco ze svého bohatého repertoáru surových faulů i směšného simulování.

Na vlastní půli byl portugalský reprezentant Pepe v závěru napínavého utkání atakován argentinským záložníkem Valencie Piattim, padnul na zem a při přehnaném povalování ukázal své herecké umění.

Za okamžik přišel na řadu i Pepeho hněv. Nevybíravě totiž kopnul do kolena dobrákovi, který se mu marně snažil pomoci zpátky na nohy. Jenže pro samé rozčilení si Pepe nevšiml, že zaútočil na vlastního spoluhráče Álvara Arbelou!

Jak už to však u vztekajících se osob bývá, sebevíc nadávek a emocí nepřineslo kýžený výsledek. Realu se nepovedlo překonat valencijskou obranu a skvělého gólmana, madridský celek tak před rivalem z Barcelony sedm kol před koncem soutěže vede o pouhé čtyři body.

Navíc oba španělské obry čeká ještě jeden vzájemný duel, ve kterých Pepe popouští uzdu svému temperamentu víc než obvykle. A také za to často bývá rozhodčími odměňován kartami nejen žluté barvy.

Po tomhle vystoupení aby se kromě barcelonských borců báli i Pepeho spoluhráči...

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud