9. dubna 2015 • 09:20

Ronaldo dostal žlutou za simulování. Tentokrát si ji ale nezasloužil

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Realu Madrid se ve středu na hřišti Vallecana ve španělské lize dlouho trápili, nakonec se ale i díky třístému gólu Cristiana Ronalda v dresu Bílého baletu mohli radovat z výhry 2:0. CR7 si nekompromisní hlavičkou z 68. minuty spravil náladu poté, co místo penalty dostal žlutou kartu za simulování. Trest za nesportovní chování vyvolal hodně emocí a rozzuřil i kouč Realu Carla Ancelottiho.



Na začátku druhého poločasu domácí stále drželi bezbrankovou remízu, když se Ronaldo vřítil do vápna, udělal zasekávačku obránci Amayovi... a šel k zemi.

Sudí Mario Melero Lopez místo pokutového kopu, který by zřejmě definitivně zlomil odpor Vallecana, ukázal hvězdě Realu žlutou kartu za simulování. Jak ovšem ukazují opakované záběry, Ronalda potrestal hodně přísně.

 

Pro portugalského útočníka navíc žlutá znamená stopku v sobotním zápase proti Eibaru. I proto kouč Carlo Ancelotti prohlásil, že proti karetnímu trestu pro Ronalda hodlá bojovat. „Řekl jsem rozhodčímu, že každý viděl penaltu,“ rozčiloval se po zápase italský trenér.

Cristiano Ronaldo padá přes Antonia Amaya v zápase s Vallecanem, za což dostal hodně přísnou žlutou kartu... Cristiano Ronaldo padá přes Antonia Amaya v zápase s Vallecanem, za což dostal hodně přísnou žlutou kartu...Foto EPA

„Řekl jsem mu, že je neuvěřitelné, že neodpískal penaltu a místo toho ukázal Ronaldovi žlutou. Odvoláme se proti tomu,“ plánoval Ancelotti. Karta pořádně namíchla i samotného Ronalda, kterého neuklidnil ani vstřelený gól (více než tři sta jich za Real dali jen legendární Alfredo Di Stefano a Raúl), a do sudích se pustil i po závěrečném hvizdu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud