2. srpna 2016 • 13:16

Úkol pro Real zní jasně: titul z La Ligy! Jeho cestu sledujte na Nové DIGI TV

Autor: DIGI
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Za posledních sedm let jeden ligový titul. To v Realu Madrid nesou jen velmi těžko. Historicky nejúspěšnější klub La Ligy sice za poslední tři roky dvakrát ovládl Ligu mistrů, ale ve Španělsku teď dominuje Barcelona. Bílý balet tak má jasný úkol – vzít si titul zpátky.



Před Realem Madrid stojí velmi náročná a důležitá sezona. Jako první tým v historii může obhájit titul z Ligy mistrů, zároveň si zahraje v Norsku o evropský superpohár se Sevillou a v prosinci se představí na mistrovství světa klubů.

Mnoho fanoušků Realu ale přes všechny výzvy preferuje triumf v domácí La Lize. V té totiž jejich miláčci v posledních letech ztrácejí. Většinou si ve vzájemných zápasech navíc nedokážou poradit s Barcelonou a Atlétikem Madrid. Tohle musí skončit, přejí si fanoušci.

Chcete vidět super fotbal? Jděte na Novou DIGI TV >>

Kluby ze španělské ligy jsou v poslední době v Evropě jednoznačně nejúspěšnější. Pokud se chce Real považovat za nejlepší klub na světě, musí to právě v La Lize dokázat. Konečně uspět v dlouhodobé soutěži.

Fanoušci v Česku se každopádně z jedné výhry mohou radovat už před samotnou sezonou. Po letech nejasností a častých změn je totiž jasné, kde budou moci v následující sezoně zápasy La Ligy sledovat. Exkluzivně je vysílá Nová DIGI TV, která má ve své nabídce také Premier League.

Příznivci Realu Madrid navíc mohou nadále počítat se servisem na největším webu o madridském klubu v Česku a na Slovensku. Portál Real-madrid.cz připravuje do nové sezony mnoho novinek. Jednou z nich je právě spolupráce s Novou DIGI TV.

La Liga začíná v pátek 18. srpna, kdy jsou na programu zápasy Málagy s Osasunou a Deportiva proti Eibaru. V sobotu se pak fanouškům představí Barcelona v duelu s Betisem. A v neděli se konečně dočkáme. Real Madrid bude hrát od 20:15 na půdě Realu Sociedad. Hned po jeho zápase pak svou formu ukáže Atlético Madrid, které hostí nováčka Alavés.

Velká cesta La Ligou pro Real Madrid začíná. Nic jiného než vítězství se nebere. S Novou DIGI TV buďte u toho. Bude to stát za to.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud