31. července 2017 • 11:30

Neymar se loučil s rivaly z Realu Madrid. Ať odejde, přeje si Ramos

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší přestupová sága roku se rozjela kolem brazilského útočníka Neymara. Hvězdu Barcelony lákají boháči z francouzského PSG, kteří jsou ochotni zaplatit astronomickou výstupní klauzuli činíci 5,8 miliard korun. Zatím to vypadá, že přestup z říše snů by se mohl vážně uskutečnit. Brazilský forvard už se stihl rozloučit i s největšími rivaly z Realu Madrid.



Neymar se v nedělní výhře na zámořském turné v Miami proti odvěkému rivalovi blýskl dvěma asistencemi, nahrál na branku Ivana Rakitiče i vítěznou trefu Gerarda Piqueho. Pak ale všechny překvapil, když místo oslav s barcelonskými spoluhráči strávil čtvrt hodiny právě v šatně Realu.

Podle informací španělských médií se pětadvacetiletá hvězda, kterou doprovázel bývalý útočník Realu Julio Baptista, s hráči madridského celku loučila. Neymar odešel ze soupeřovy šatny bohatší o dva dresy. Jeden mu věnoval krajan Casemiro, druhý kapitán "bílého baletu" Sergio Ramos .

Právě druhý jmenovaný by byl moc rád, kdyby brazilská hvězda skutečně zamířila do Paříže. "Doufám, že odejde. Měli bychom mnohem méně problémů," cituje zkušeného stopera server Goal.com. 

Nový trenér Barcelony Ernesto Valverde ale trvá na tom, že Blaugranas nastoupí 20. srpna do prvního ligového zápasu proti Betisu i s Neymarem v sestavě. "Nechci spekulovat o Neymarovi. Vídám ho na stejném místě, jako vždy - s námi na hřišti. Počítáme s ním, uvidíme," řekl třiapadesátiletý stratég, který poslední čtyři roky vedl Atletic Bilbao.

"Vždy raději přemýšlím o věcech, které se stanou, než o těch, které se mohou stát. Budeme čekat," vyhýbal se spekulacím španělský kouč.

Situace kolem brazilského střelce se v posledních dnech přiostřuje. Neymar přiživil spekulace o svém možném odchodu už 28. července, kdy se na tréninku popral s novou posilou Nelsonem Semedem a naštvaně odjel. Na dokončení astronomického přestupu mají Brazilcovi nápadníci z PSG ještě měsíc, přestupové okno se ve Francii uzavírá 31. sprna.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud