26. ledna 2018 • 07:30

Barcelona v poháru otočila derby s Espaňolem, poprvé hrál Coutinho

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Barcelony postoupili do semifinále Španělského poháru. Obhájce trofeje v domácí odvetě čtvrtfinále porazil městského rivala Espaňol 2:0 a dotáhl úvodní manko 0:1.



Domácí v téměř nejsilnější sestavě od začátku soupeře zatlačili a už v deváté minutě otevřeli skóre. Aleix Vidal našel přesným centrem volného Luise Suáreze , který hlavou snadno zakončil. "Barca" měla jasnou převahu. Ve 25. minutě Lionel Messi potrestal zaváhání obrany a zvýšil tečovanou střelou.

Lídr španělské ligy dominoval také po většinu druhého poločasu, ale pojišťovací branku nepřidal. Tutovku Suáreze i dorážku Ivana Rakitiče zneškodnil brankář Espaňolu Pau, Messi v závěru hlavou trefil tyčku.

Debut za Barcelonu si odbyl Philippe Coutinho, jenž odehrál závěrečnou dvacetiminutovku. Brazilský záložník v lednu přišel z Liverpoolu za údajných 160 milionů eur jako nejdražší posila v historii katalánského klubu a druhý nejdražší fotbalista historie.

Do pohárového semifinále se už před Barcelonou dostaly FC Sevilla, Valencie a outsider Leganés, který ve středu senzačně vyřadil Real Madrid.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud