21. července 2019 • 10:12

Hazard poprvé za Real. Uctil Apollo 11, Zidane ostře mluvil o odchodu Balea

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Malý krok pro člověka, ale velký skok pro Edena Hazarda. Belgický fotbalista má za sebou první zápas za Real Madrid, ke kterému navíc nastoupil s číslem 50 na dresu na počest padesátiletého výročí přistání na Měsíci. Premiéru mu však v přípravném utkání v Houstonu zkazila prohra 1:3 s Bayernem Mnichov.



Mezi 41 hráči, kteří na obou stranách zasáhli do utkání, naopak chyběl velšský útočník Gareth Bale. "Nebyl v nominaci, protože pracujeme na jeho odchodu," citovala agentura AFP trenéra Realu Zinédina Zidana. "Uvidíme, jak to dopadne. Doufám, že se to vyřeší rychle, protože by to pomohlo všem stranám," přidal francouzský kouč.

Real zahájil utkání v základu s Hazardem, za kterého Chelsea v červnu zaplatil 100 milionů eur. Bayern v první půli poslal do vedení Corentin Tolisso a po pauze navýšili skóre Robert Lewandowski se Sergem Gnabrym. Bayern hrál posledních devět minut bez vyloučeného Svena Ulreicha, Real z toho však vytěžil jen gól střídajícího Rodryga.

Hazard k zápasu nastoupil s číslem 50 a podle listu Marca tak učinil na počest 50. výročí přistání Apolla 11 na Měsíci, ke kterému došlo 20. července v roce 1969. Ve španělské lize však bude muset belgický reprezentant zvolit jiné číslo, protože podle pravidel soutěže hráči mohou nosit pouze čísla od jedničky do pětadvacítky.

 

Eden Hazard má za sebou první zápas za Real Madrid, ke kterému navíc nastoupil s číslem 50 na dresu na počest padesátiletého výročí přistání na Měsíci.
Eden Hazard má za sebou první zápas za Real Madrid, ke kterému navíc nastoupil s číslem 50 na dresu na počest padesátiletého výročí přistání na Měsíci.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud