14. září 2019 • 23:07

Messiho zastoupil teenager. Barcelona smetla Valencii, Atlético zaváhalo

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Atlética Madrid poprvé v nové sezoně španělské ligy ztratili body. Ve čtvrtém kole prohráli v San Sebastianu 0:2 s Realem Sociedad a mohou přijít o první místo. Zato Real Madrid po dvou remízách konečně vyhrál, proti Levante rozhodl už v prvním poločase. Barcelona porazila Valencii 5:2 i díky gólu a asistenci teprve 16letého Fatiho. 



Barcelona si poradila na Camp Nou s Valencií 5:2. Zraněného Lionela Messiho zastoupil v útoku šestnáctiletý Fati, který první gól dal a na druhý přihrál De Jongovi.

V 29. minutě snížil Gameiro, ale obhájce titulu si vzal dvougólové vedení zpět po Piquého dorážce. Další dvě branky přidal po příchodu z lavičky uzdravený útočník Suárez. V závěru skóre zkorigoval Gómez.

Premiéra nevyšla novému trenérovi Valencie Albertu Celadesovi, který v týdnu nahradil odvolaného Marcelina.

Baskický Real Sociedad odehrál první domácí utkání v sezoně na zrekonstruovaném stadionu Anoeta a ligového lídra zlomil dvěma slepenými góly ve druhém poločase. Trefili se Odegaard a Monreal. V případě nedělní výhry nad Alavésem vystřídá svěřence Diega Simeoneho v čele tabulky Sevilla.

Real Madrid po dvou ztrátách v lize zvítězil. Díky domácí výhře 3:2 nad Levante se posunul na druhé místo.

Real po předchozích remízách s Valladolidem a Villarrealem vstoupil do dnešního utkání dobře, tříbrankové vedení nad sokem z Valencie si zajistil už v prvním poločase. V rozmezí šesti minut se nejprve hlavou a pak i nohou trefil útočník Karim Benzema, pět minut před změnou stran navýšil náskok "Bílého baletu" Casemiro.

Za Levante brzy po přestávce snížil Borja Mayoral, kontaktní branku vstřelil čtvrt hodiny před koncem po sedmi minutách na hřišti střídající Gonzalo Melero po signálu po rohovém kopu. Debutu za Real se dočkal záložník Eden Hazard, který v létě přišel za sto milionů eur z Chelsea a dosud kvůli zranění stehenního svalu nastoupil pouze v přípravě. Dnes odehrál závěrečnou půlhodinu.

Vše o La Lize čtěte ZDE›››

Výsledky 4. kola španělské fotbalové ligy

Španělská fotbalová liga - 4. kolo:

Real Madrid - Levante 3:2

Branky: 25. a 31. Benzema, 40. Casemiro - 49. Mayoral, 75. Melero.

Leganés - Villarreal 0:3

Branky: 26. a 90.+3 Moreno, 39. vlastní Silva

San Sebastian - Atlético Madrid 2:0

Branky: 58. Odegaard, 61. Monreal

FC Barcelona - Valencie 5:2

Branky: 61. a 82. Suárez, 3. Fati, 7. De Jong, 52. Piqué - 29. Gameiro, 90.+2 Gómez.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud