3. listopadu 2019 • 18:28

Oslabení pro Barcelonu. Na Slavii vyrukuje bez zraněného Suáreze

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Španělský gigant před soubojem s pražskou Slavií počítá ztráty. Ve formě i kádru. Barcelona v generálce na Ligu mistrů překvapivě padla v Levante 1:3, na českého mistra navíc vyrukuje bez jednoho z hlavních ofenzivních es. Uruguayský kanonýr Luis Suárez si poranil pravé lýtko.



Suárez měl problém v prvním poločase, v tu chvíli ještě za stavu 1:0 pro Katalánce, po souboji s Carlosem Clercem. Zkušený útočník chtěl pokračovat ve hře, přes bolest to ale dál nešlo. Ve 41. minutě jej nahradil mladík Carles Pérez, Suárez u lavičky vztekle zahodil kopačky a pak už jen přihlížel, jak Levante třemi brankami mezi 60. a 68. minutou otáčí skóre.

Nedělní testy potvrdily, že Suárez si poranil šikmý lýtkový sval na pravé noze. Kvůli totožnému problému autor šesti ligových branek z aktuální sezony vynechal srpnové zápasy s Realem Betis a Osasunou. „Podle vývoje zranění posoudíme, kdy bude opět dostupný k nominaci na zápas,“ stojí v oficiální klubové zprávě.

Jedna z hlavních hvězd Barcelony jistě přijde minimálně o odvetný zápas skupiny Ligy mistrů se Slavií Praha, ligové klání s Celtou Vigo a dres uruguayského týmu zřejmě v následující reprezentační přestávce neoblékne. Minulý výpadek jednoho z členů úderného tria Messi–Suárez–Griezmann znamenal více času pro mladé talenty, jednadvacetiletého Carlese Péreze a čerstvě sedmnáctiletého Ansua Fatiho, nejmladšího střelce v historii A týmu „Blaugranas“.

Kromě Suáreze bude doma proti Slavii Barceloně scházet i francouzský stoper Samuel Umtiti. 25letý mistr světa dál laboruje se zraněným kolenem, které mu v aktuální sezoně dovolilo naskočit do jediného ligového zápasu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud