27. září 2012 • 09:45

Krásný gól i pokažená penalta: Jak Neymar vyhrál Superpohár

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalisté Santosu získali jihoamerický Superpohár. V souboji vítěze Poháru osvoboditelů a Jihoamerického poháru porazili Universidad de Chile 2:0, první zápas skončil 0:0. Vítězný gól zaznamenal hvězdný útočník Neymar.



Santos loni vyhrál Pohár osvoboditelů poprvé od éry legendárního Pelého a dnes vůbec poprvé vybojoval další kontinentální trofej.

"Máme další titul. Jsem hrozně šťastný. Hodně lidí tenhle pohár nebere tak vážně, ale my ano. Je to totiž trofej, kterou jsme dosud nikdy nezískali," prohlásil Neymar, který získal se Santosem už šestý titul.

Brazilský reprezentační útočník, o kterého se zajímají přední evropské kluby, se ve středu prosadil po brejku dvou na jednoho.

V závěru prvního poločasu mohl skóre ještě navýšit, ale neproměnil pokutový kop. Výhru Santosu potvrdil až obránce Bruno Rodrigo hlavou.

VIDEO: Krásná Neymarova branka ve finále Superpoháru

VIDEO: Ne vždy se všecko vydaří... Neymar nedal penaltu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud