28. listopadu 2012 • 15:14

Levá přesně jako legendární táta. Mladý Hagi vykouzlil úžasný gól

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Říkalo se mu "Karpatský Maradona". Ve své zemi, v Barceloně a dalších klubech byl nesmrtelným bohem. Gheorghe Hagi, asi nejslavnější fotbalista rumunské historie, má ve svém rodu zdatného zástupce. Jeho čtrnáctiletý syn Ianis už válí v juniorské reprezentaci, proti Turecku vstřelil báječný gól. Skvělou levačkou, přesně jako jeho otec.



Gheorghe Hagi patřil mezi nejlepší světové fotbalisty 90. let. V roce 1994 dotáhl rumunskou reprezentaci až do čtvrtfinále na mistrovství světa. Jeho levačka dokázala zázraky, z českých fotbalistů má podobnou techniku snad jen Pavel Horváth.

Hagi nastupoval za Real Madrid, Barcelonu, kariéru zakončil v Galatasaray Istanbul. Dnes se sedmačtyřicetiletá rumunská legenda věnuje trenérské činnosti, naposledy vedl Milana Baroše v Galatasaray.

Fotbalové geny "potatil" i jeho mladý syn. Čtrnáctiletý Ianis už nastupuje za mládežnické reprezentační výběry. V utkání národních týmů do 15 let vstřelil báječný gól.

Stejně jako jeho slavný otec napřáhl levou a z třicetimetrové vzdálenosti trefil precizním obloučkem šibenici. Táta musí mít radost, už teď je vidět, že vychoval zdatného nástupce.

VIDEO: Podívejte se na úžasnou trefu Hagi juniora

VIDEO: A takhle kdysi řádil fenomenální Gheorghe Hagi

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud