5. května 2013 • 21:47

Ujfaluši a Baroš jsou mistry Turecka. Galatasaray má jistý titul

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Galatasaraye Istanbul jsou opět tureckými šampiony. V 32. ligovém kole zdolali Sivasspor 4:2 a dva zápasy před koncem mají v čele tabulky náskok deset bodů. Ziskem devatenáctého titulu předstihli o jednu trofej Fenerbahce, se kterým se dosud dělili o první místo v historickém pořadí.



Z triumfu Galatasaraye se raduje i obránce Tomáš Ujfaluši, jenž se od loňského září zotavuje ze zranění kolena. Do kádru istanbulského celku patřil do zimního odchodu do Baníku Ostrava útočník Milan Baroš, který ale na podzim neodehrál ani jeden zápas.

Právě prohra konkurenčního Fenerbahce 0:2 v duelu s Büyüksheirem, pomohla domácím k zisku titulu. Výhru Galatasaraye zařídily dvě trefy Selcuka Inana a Buraka Yilmaze, za Sivasspor v závěru jen snížili Kadir Bekmezci a Cihan Ozkara.

Turecká fotbalová liga - 32. kolo:
Antalyaspor - Akhisar 4:3, Büyüksehir - Fenerbahce 2:0, Eskisehirspor - Besiktas 1:2, Galatasaray - Sivasspor 4:2, Karabükspor - Gaziantepspor 0:2, Mersin - Elazigspor 0:2.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud