9. prosince 2013 • 09:56

Šílené! Po porážce United se zabil fanoušek v Keni skokem ze 7. patra

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbal má přinášet radost, ale tohle je hrůza a děs. Fanoušek Manchesteru United z Keni neunesl sobotní porážku „rudých ďáblů“ s Newcastlem v Premier League (0:1) a spáchal sebevraždu. Sledoval utkání týmu z Old Trafford, po porážce pak život ukončil skokem ze sedmého patra. Potvrdila to keňská policie.



Třiadvacetiletý mladík John Jimmy Macharia neunesl fakt, že tým manažera Davida Moyese doma prohrál s Newcastlem. Potvrdil to policejní šéf v Nairobi Benson Kibue.

„Pan Macharia řekl svým před sebevražedným skokem přátelům, že už se nemůže dívat na to, jak Manchester United prohrává. Že není možné, aby prohrál dvě utkání za sebou,“ tvrdí policista.

„Všechna svědectví potvrzují, že ten muž spáchal sebevraždu kvůli porážce United, ale policie ještě v rámci vyšetřování té události mluví s dalšími lidmi,“ uvádí policejní zdroj.

Keňská média navíc poukazují na to, že nejde o první případ, kdy by zemřel v zemi mladý člověk kvůli fotbalovému utkání v anglické Premier League. „Ta soutěž je přece daleko a fotbal je jen hra,“ děsí se keňská média nad dopady události.

Ani návrat Robina van Persieho nepomohl Manchesteru United k bodům
Ani návrat Robina van Persieho nepomohl Manchesteru United k bodům

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud