19. srpna 2014 • 10:50

Ledová výzva se valí fotbalem: Zlil se Ronaldo, Alves vyzval Messiho

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě jste si na hlavu nevylili kyblík plný ledu? Tak to nejste in! Ledová výzva "Ice bucket challange" se valí sportovním světem jako lavina, téhle legrácce, která má ale ušlechtilé pozadí, propadli už i skoro všichni slavní fotbalisté...



Ukážete, že máte odvahu podstoupit ledovou sprchu, užijete si trochu legrace, vyzvete k témuž další tři lidi a pak s radostí odevzdáte minimálně tři libry na charitu. Nějak tak funguje Ice bucket challange, která podporuje organizaci pomáhající lidem nemocným rakovinou MacMillan Cancer Support.

Pokud odmítnete, měli byste na konto organizace poslat rovnou 10 liber. Ale kdo by byl takový měkota, navíc když jde o dobrou věc? Ledová výzva se tak nekontrolovaně šíří (nejen) sportovním světem.

Hned dva kýbly s ledovou vodou na sebe nechal vychrstnout Cristiano Ronaldo, jehož vyzval bývalý spoluhráč z Manchesteru United Darren Fletcher. A hvězda Realu si celou záležitost pořádně užila: ve spodním prádle vlastní značky nominovala jako další adeptky slavné zpěvačky Beyonce a Jennifer Lopez a rappera Lil Wayna. (To Neymar mířil do klučičí skupiny One Direction.)

Své video ze splněné výzvy už publikovali třeba Mario Balotelli, Vincent Kompany, který nominoval i svalovce Jean Claude Van Damma, Thiago Silva (ten vyzval Zlatana), David Luiz nebo John Terry, který poslal ledový úkol na Jona Obiho Mikela, kamaráda Franka Lamparda... a Rafu Beníteze. Že by malá zlomyslnost pro nepříliš oblíbeného kouče?

 

A na seznamu hvězd, které se už zúčastnily nechybí ani Brazilec Dani Alves. Ten nominoval krásnou krajanku Adrianu Limu, brazilskou televizní hvězdu Faustãa a hlavně Lionela Messiho... Jak se k tomu jeho spoluhráč z Barcelony postaví?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud