7. září 2021 • 11:00

Neymar odpálil kritiky. Břicho je pryč, vystavuje svaly: Jen velký dres!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před pár měsíci strašil své věrné fanoušky a rozesmál kritiky. Brazilec Neymar neměl, zřejmě i kvůli zranění, úplně ideální váhu. Teď už zase vše dohnal a na sociální sítě vystavil vypracovanou postavu. A když mu po vítězství v Chile vyčetli, že je tlustý, rozesmál se: „Jen velký dres.“



Když se v červenci Neymar po prohraném finále Copa América rekreoval s přáteli na luxusní jachtě, nešlo přehlédnout nejen jeho osobnost, ale i postavu. Vypadal, že má pár kilo přes váhu a i Brazílii posedlé fotbalem se v souvislosti s ním začal objevovat portugalský výraz pro tloušťku.

Jenže před začátkem sezony 29letá hvězda evidentně zamakala. Na sociální sítě teď útočník PSG vystavil fotky, kde není po měkkém břichu ani památky, jen vyrýsované svaly. Podle komentářů zaujal nejen spoluhráče Kyliana Mbappého, ale i miliony dalších příznivců.

Reagoval i na kritiku, která se objevila po výhře v Chile. Kanárci, byť v modrých dresech, zvítězili 1:0, ale jejich hlavní hvězda nevypadala jako nejštíhlejší na hřišti. „To bylo dresem, byl moc velký,“ smál se v instastories. „Bylo to Géčko (v českém porovnáním velikost L), příště si nechám připravit M.“

I s lepší figurou ale Neymar pořád čeká na první gól v sezoně, v Ligue 1 zatím odehrál jen 65 minut a po výhře v Chile další reprezentační zápas utnul zásah úředníků. Mnohem důležitější zápasy ale teprve přijdou.

Na dovolené s přáteli Neymar nevypadal v ideální formě
Na dovolené s přáteli Neymar nevypadal v ideální formě

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud