29. listopadu 2012 • 14:30

Nejlépe placení fotbalisté. Messi porazí Ronalda, ale na Eto´a nemá

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dostává Lionel Messi jako zřejmě nejlepší fotbalista na světě také největší výplatu? Přehled nejvíce placených fotbalistů v evropských velkoklubech, který zveřejnil na svém webu deník Bild, dává jasnou odpověď: Ani náhodou! Ale i tak si přijde na pořádný balík.



Messi je co se výplaty týče hned před svým rivalem Cristianem Ronaldem z Realu Madrid, ale na špici mu pořádný kus chybí. Největší částku pošle ročně na účet své hvězdě ruská Machačkala. Ta si Samuela Eto'a cení na 20 milionů eur (asi 504 milionů korun).

Oproti tomu je Messiho zhruba poloviční výplata v podstatě pár drobných. I když Argentinec si zase na pořádné peníze přijde ještě díky reklamě. Špatně si rozhodně nežije ani Zlatan Ibrahimovic nebo Wayne Rooney .

V přehledu Bildu jsou nejlépe placené hvězdy evropských velkoklubů, nejedná se tedy o kompletní žebříček nejlépe placených fotbalistů. U bundesligových hráčů je pak uvedena jejich hrubá mzda.

Projděte si roční výdělky fotbalových hvězd v naší galerii:

Miroslav Klose, Lazio Řím: 2,1 milionů eur čistého (52,9 milionů korun)
Miroslav Klose, Lazio Řím: 2,1 milionů eur čistého (52,9 milionů korun)

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud