19. února 2013 • 11:59

Internetové sázky NOVĚ bez manipuláku a pro nové hráče 100 Kč ihned na účet

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sázková kancelář Fortuna od pondělí 18. února zrušila manipulační poplatek pro sázky uzavřené na internetu a pro nově registrované klienty spustila akci „sto korun na ruku“. Na účtu tak každý nový zákazník najde 100 korun pro svou první sázku, aniž by musel vkládat jakékoliv své peníze.



Nyní jsou u Fortuny bez poplatku veškeré sázky uzavřené přes internet. Přijďte si tak do Fortuny pro 100 Kč a vyzkoušejte sázení po internetu.  Využijte tuto akční nabídku ZDE.

Kromě 100 korunového bonusu je všem nově zaregistrovaným, při splnění jednoduchých podmínek, k dispozici také další bonus ve výši až 3000 korun. V kontextu začínajících evropských pohárů a jarní části nejvyšší české fotbalové soutěže jsou tím každému, kdo chce začít sázet přes internet, k dispozici ideální startovací podmínky.

Pokud by se zopakovaly výsledky českých týmů z Evropské ligy z minulého týdne, to znamená, že Chelsea porazí Spartu a Plzeň přetlačí Neapol, může první vsazená stovka přinést výhru 306 korun. Na druhé straně kdo by chtěl odhadnout celkového vítěze Gambrinus ligy a věřil by Spartě, mohl by si za vsazenou stovku připsat výhru 220 korun.

Chcete za svou stokorunu vyhrát navíc ještě zájezd do Wembley na finále Ligy mistrů a další ceny za sto tisíc korun? Přihlaste se ZDE do velké jarní soutěže, která právě probíhá.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud