7. července 2016 • 12:04

Čech znovu trénoval malé fotbalisty, dorazil i chlapec z Havaje

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Radši by sice stále byl na mistrovství Evropy ve Francii, které má před sebou už jen jedno semifinále a finále, ale i brzké vyřazení české reprezentace mělo pro Petra Čecha světlou stránku. Gólman Arsenalu se mohl v Praze na Strahově věnovat své brankářské škole pro malé fotbalisty.



"Bohužel to tak někdy je, že přání a realita se liší," řekl Čech na tiskové konferenci. "Ale na druhou stranu jsem tady rád, protože když člověk vidí děti a jejich radost, tak ví, že to za to stojí," dodal čtyřiatřicetiletý reprezentant, který si navíc po vyřazení českého týmu v základní skupině mohl po krátkém volnu s dětmi zatrénovat o den dřív.

Čech: Ukazujeme dětem jak funguje vrcholový sport
Video se připravuje ...

Letos se uskutečnil už jedenáctý ročník Čechova přípravného kempu a mimo jiné se ho zúčastnilo 13 dětí ze zahraničí včetně jednoho až z Havaje. "Zahraniční účast jsme měli od prvního ročníku, ale většinou šlo o děti, které měly české kořeny," uvedl Čech.

"Je příjemné, že je zájem z celého světa a že to děti baví. Že tady nejsou jen proto, že je sem někdo zapsal," uvedl Čech, který už začal studovat trenérskou licenci.

Mladí gólmani pozorně Petra Čecha poslouchají
Mladí gólmani pozorně Petra Čecha poslouchají

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud