13. února 2019 • 16:00

Fanoušci věří Slavii i Plzni, expert krotí euforii

Autor: nne
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyrovnané partie, žádná jednoduchá cesta k vítězství nevede. S takovou vyhlídkou jdou do čtvrtečních zápasů Evropské ligy fotbalisté Plzně a Slavie. Fanoušci jsou ale přesvědčení, tedy alespoň podle tipů, že si Plzeň poradí s Dinamem Záhřeb a Slavia zvítězí nad belgickým Genkem. „Belgický tým by měl být hratelným soupeřem, ale nepodceňoval bych ho. A Dinamo Záhřeb? To je v bitvě s Plzní pro mě jasným favoritem na postup,“ míní Karel Brettschneider, bookmaker Chance.



Fanoušci ale věří v bitvě s Dinamem úřadujícím mistrům z Plzně. Kurz 2,47:1 na výhru Viktorie zlákal hned pětašedesát procent tipérů. Bookmaker Chance jejich optimismus nesdílí. „Plzeň se sice umí vyhecovat v důležitých zápasech, nicméně otázkou je, zda pro Viktorii nebude důležitější víkendový zápas se Slavií. Chorvaté navíc prošli suverénně základní skupinou a budou na to chtít navázat. Kdybych měl volit já, tak bych na tiket dal neprohru Dinama,“ svěřil se Brettschneider. Chorvatskému celku přitom na výhru (2,99:1) věří jen sedmnáct procent tipérů.

Hned tři čtvrtiny sázejících si také myslí, že Slavia porazí doma belgický Genk (2,45:1). „Technická vybavenost hráčů Genku, rychlost práce s míčem, to bude pro Slavii znamenat problémy,“ myslí si expert. Slavia začíná doma a důležité bude, zda dokáže udržet čisté konto. „Genk je v ofenzivě nebezpečný a případný vstřelený gól venku může být klíčový. Slavia si musí dát pozor. Stejně to ale zatím vidím víc na postup belgického týmu,“ napovídá Brettschneider.

Jedním dechem ale dodává, že papírově nepatří oba soupeři českých klubů mezi nejsilnější týmy v Evropské lize. Přesto jsou podle něj Genk i Dinamo favority na postup.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud