12. června 2020 • 16:57

Souboj charitativních titánů: Na Žižkově se utkají týmy Voráčka a Kollera

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dva fotbalové týmy plné známých tváří z řad sportovců i umělců se předvedou fanouškům a podpoří tak charitativní projekty týmu Real Top Praha a Nadace Jakuba Voráčka. Utkání Souboj charitativních titánů na stadionu Viktorie Žižkov začíná ve čtvrtek 18. června od 18 hodin, přímý přenos bude vysílat O2 TV Sport.



Každý, kdo dorazí na druholigový stadion, uvidí fotbalové utkání s řadou známých tváří. Trenéry týmů budou Ivan Hašek a Marek Matějovský, kapitány pak kapitán hokejové reprezentace Jakub Voráček a rekordman v počtu vstřelených reprezentačních gólu Jan Koller.

Tady je přehled dalších jmen, které uvidíte na trávníku…

Fotbalisté Milan Fukal, Radek Bejbl, Martin Latka, Karol Kisel, Tomáš Vlasák, Marek Heinz, Ivo Ulich, Tomáš Ujfaluši, Vladimír Šmicer, Patrik Berger, Jan Rajnoch, Erich Brabec, Jiří Jarošík, Jaroslav Šilhavý, Lukáš Zelenka, hokejisté Ondřej Pavelec, Tomáš Vlasák, Jiří Tlustý, David Pastrňák, Radko Gudas, Radek Smoleňák, Tomáš Plekanec, Jiří Hrdina, Petr Mrázek, biatlonista Michal Krčmář, squashista Jan Koukal, herci Vojtěch Dyk, David Suchařípa, David Novotný, Ondřej Vetchý, Jakub Štáfek, Ivan Trojan a komentátoři Jaromír Bosák, Robert Záruba, Ondřej Lípa

Výtěžek bude rovným dílem rozdělen mezi dětské pacienty, kterédlouhodobě podporuje Real Top Praha a pokryje také náklady spojené s komplexní rehabilitací pro pacienty s diagnózou roztroušené sklerózy mozkomíšní, kterému se věnuje Nadace Jakuba Voráčka už od začátku svého působení.

Do prodeje jde s ohledem na platná omezení jen malé množství vstupenek, k dostání jsou prostřednictvím sítě Ticketmaster, hodnota jedné vstupenky je minimálně 700 Kč, pokud by chtěl někdo přispět na projekty obou organizátorů víc, je připravená i taková alternativa. Všechny uplatněné vstupenky poputují do slosování o zcela jedinečné výhry, které si připravily oba týmy, ale i partneři této akce.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

❗️ Soutěž o podepsaný dres Jana Kollera❗️ Ve čtvrtek 18. června od 18 hodin vypukne na hřišti Viktorie Žižkov SOUBOJ CHARITATIVNÍCH TITÁNŮ, ve kterém se střetnou dva týmy plné osobností českého sportu a kultury. V akci tak uvidíte Vladimíra Šmicera, Ivana Trojana, Davida Pastrňáka a spoustu dalších hvězd! Kapitáni týmů budou Jan Koller a Jakub Voráček 🤩 . Vstupenky jsou v prodeji na ticketmaster.cz 💳 . Při této příležitosti jsme si pro vás společně s @realtoppraha připravili soutěž o tréninkový dres Borussie Dortmund s podpisem Jana Kollera! . Stačí, když správně odpovíte na naši otázku: Kolik gólů (pouze v bundeslize) nasázel Jan Koller v dresu Borussie Dortmund? Podmínkou pro výhru je sledovat profily @isportcz a @realtoppraha . Ve středu 17.6.2020 vybereme jednoho z vás, který získá dres 👕 . Výherci se ozveme do DIRECTU! Hodně štěstí! 🍀

Příspěvek sdílený iSport.cz, Deník Sport (@isportcz),

Souboj charitativních titánů Souboj charitativních titánůFoto Real Top Praha

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud