13. července 2021 • 10:34

Vyšehrad jde do kin: Před filmem "seryjál" s Lavim

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příběh Julia "Laviho" Lavického se uzavře celovečerním filmem, to je dobře známá věc. Tvůrci se ale rozhodli jeho uvedení do kin posunout, a to na jaro 2022. I letos ale fanoušci Vyšehradu budou mít na co jít. Původní internetová série pod názvem "Vyšehrad: Seryjál" nabídne nové záběry a vylepšený obraz i zvuk.



„Projekt nabídne zcela nový mix zvuku, vylepšenou obrazovou kvalitu a mnoho dalších příjemných překvapení pro ty, kteří seriál již znají. Zároveň se Vyšehrad: Seryjál stane jedinečným letním zážitkem pro ty, kdo tohoto neuvěřitelného fotbalistu a jeho ještě neuvěřitelnější život nikdy dříve neviděli,“ vysvětlil producent Ctibor Pouba v tiskové zprávě.

"Lavi" v podání herce Jakuba Štáfka se v "seryjálu" ocitne v nejhorší situaci, kterou zažil - dobitý a spoutaný v připravené mučírně bude vzpomínat, jak to celé začalo. Původní seriál doplní i několik nových scén.

Kromě Štáfka v hlavní roli se fanoušci mohou znovu těšit na Jiřího Ployhara coby trenéra Žloutka, Ondřeje Pavelku jako klubového bosse Krále i Jakuba Prachaře v roli Laviho agenta Jardy. Vyšehrad: Seryjál jde do kin od 8. července.

Natáčení filmu Vyšehrad
Natáčení filmu Vyšehrad

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud